Pavel Chmelař
Chcete přežít? Inovujte!
Na co se těšit? Na odpovědi na otázky jako: Proč je podnikání v gastronomii často sebevražda? Proč a jak je nutné inovovat, aby projekt přežil? Zjistíte, že podnikání téměř nikdy nevede ke věčné pohodičce na pláži. Dozvíte se, že i sebelepší business plán může ztroskotat a proč je tedy důležité být připraven na nepředstavitelné.
Pavel je manažer, který se věnuje zajímavým projektům, které mají potenciál, ale potřebují roztlačit. Velkou část praxe získal v sales managementu Alza.cz o které říká, že byla nejlepší školou v životě. Dále spolupracuje s managementem společností, jako jsou Generali, UniCredit, ČSOB, Oktagon MMA, ČEZ, YD Capital a dalšími. Aktuálně se věnuje rozvoji manažerů a jejich dovedností za použití moderních koučovacích technik. Nestydí se za to, že často říká nepříjemné věci úplně narovinu.