Ondřej Slanina
Úspěch v gastronomii je velmi drahý
Ondřej se na své přednášce s vámi podělí o klíčové rady pro úspěch ve gastronomii. Přijďte zjistit, na co si dát pozor při zahájení vašeho podnikání v gastronomii, jak efektivně plánovat rozpočty a vyhnout se finančním problémům a na co si dát pozor, abyste o svůj provoz nepřišli.
Ondřej Slanina je spolumajitelem a executive chefem v několika gastronomických podnicích, majitelem a lektorem školy vaření Hungry town. Kromě toho se pyšní různými významnými oceněními a vyznamenáními. Jeho hlavním cílem je poskytovat svým zákazníkům perfektní službu za odpovídající cenu. S jeho týmem dokáže dosáhnout zdánlivě nemožného díky své nekompromisní pracovitosti a touze být stále lepší. Je nejen vynikajícím kuchařem, ale také lídrem, který neustále hledá nové možnosti pro rozvoj a zdokonalení sebe i svého oboru.